Ronde van Zwitserland

Je kunt op deze manier de ronde. De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in ZwitserlandDe wedstrijd vindt plaats in de derde week van juni.


Hennie Kuiper Als Winnaar Van De Ronde Van Zwitserland 1976 Foto Fietsen Fiets Winnaar

2 days agoEtappe 1.

. Vandaag verwerken de coureurs in de Ronde van Zwitserland een heuvelrace. De renners overwinnen 4208 hoogtemeters en die zijn verdeeld over hele lappen vals plat en. Cor VosKlimmen en tijdrijden daar draait het wat betreft de eindzege om in de Ronde van Zwitserland.

Ronde van Zwitserland 2022. Ronde van Zwitserland 2021. 7 hours agoNa de zege van Stephen Williams gaat de Ronde van Zwitserland verder met weer een serieuze etappe.

De meerdaagse wielerkoers start in Küsnacht en. Keuze van een seizoen. Dag twee in de Ronde van Zwitserland.

Frauenfeld - Frauenfeld 109 km tijdrit De eerste etappe van de. 6 hours agoIn de tweede rit van de Ronde van Zwitserland krijgen de renners iets meer hoogtemeters dan gisteren voorgeschoteld - 3000 maar het zwaartepunt van de hellingen. In de rit tussen Küsnacht en Aesch moet net als gisteren zon 2700 meter.

Een VPN is niet alleen nuttig om de Ronde van Zwitserland in het buitenland te volgen. 22 hours agoRonde van Zwitserland 2022. Live verslag etappe 2.

6 hours agoVoor Ion Izagirre van Cofidis was de openingsdag van de Ronde van Zwitserland een dag om snel te vergeten. Ronde van Zwitserland 2022. De 5e etappe van de Ronde van Zwitserland serveert in de tweede helft een spervuur een klimmetjes.

De strijd spits zich toe op het. The Virtual Tour de Suisse 22 on ROUVY. Cor Vos Adam Yates Daniel Felipe Martínez Remco Evenepoel Peter Sagan en Aleksandr Vlasov zijn enkele van de grote namen op de.

13-06-2021 door Wilbert van der Velde 0 reacties. Voor veel renners is de achtdaagse etappekoers de. Dit jaar begint de Ronde van Zwitserland niet met een proloog maar met een rit van 178 kilometer.

Na de Challpass - 62 kilometer à 55 en met de top op 14. De 85e editie van de Ronde van Zwitserland start op zondag 12 juni om de zondag erop de 19e te finishen. Experience the beauty of the Tour de Suisse online via ROUVY the Official Digital Partner of the tour.

Onderweg moeten de renners vier keer een lus van 457 kilometer. Wielrennen - Ronde van Zwitserland - 1964 - Gedetailleerde uitslagen. Parcours beklimmingen tijden en favorieten Etappe 1 zondag 12 juni 2022.

Andreas Leknessund heeft de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland op zijn naam geschreven. Richard Carapaz grijpt bergop de macht in de Ronde van Zwitserland. Stefan Küng snelste in slottijdrit Ronde.

Ter ere van het 50-jarige bestaan van de Schweizerischer Rad- und Motorfahrer-Bund deed de wedstrijd dat. De Spanjaard kwam pas als 150e over de finish in Küsnacht op. Ronde van Zwitserland 2022.

De laatste top 21 kilometer à 83 ligt op 8 kilometer van de meet en de laatste 2 kilometer stijgt met 35. Kijk hier van 12 tot en met 19 juni Live de Ronde van Zwitserland 2022. De historie van de Ronde van Zwitserland gaat terug tot 1933.

Küsnacht - Küsnacht 178 km Rustig inkomen zat er absoluut niet in. Live de Ronde van Zwitserland 2022. Reacties Ronde van Zwitserland Koers zit erop wat waren de reacties.

1 hour agomaandag 13 juni 2022 om 1707. Ronde van Zwitserland Tom Dumoulin zestiende bij rentree Stefan Küng wint openingstijdrit. Mapped on the segments of.

Tussen Küsnacht en Aesch moeten de renners 1994 kilometer en een kleine 3000 hoogtemeters bolwerken. In de 6e etappe is het buffelen geblazen. Parcours beklimmingen favorieten tijden en tv Etappe 1 - zondag 6 juni 2021.

Gratis de Ronde van Zwitserland kijken met een VPN. De Ronde van Zwitserland het decor van hun rivaliteit Met elk 3 overwinningen tussen 1942 en 1955 hebben de twee rivalen hun stempel gedrukt op de geschiedenis van de. Ronde van Zwitserland 2022.

Vluchter Bissegger maakt de Zwitsers.


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


2014 Tour De Suisse Route Racing Tours


Tour De Suisse Lotto Soudal Cycle Logo Bike Poster


Rondreis Grand Tour Zwitserland Zwitserland Tours Rondreis


Cross S S Jersey Cycling Jersey Design Cycling Outfit Biking Outfit


Tour De Suisse Cycling Art Print Michael Valenti Artist Cycling Art Print Cycling Posters Cycling Art


Egan Bernal Tour De Suisse 2019 Photo Gettysport Castelli Cycling Cycling Pro Cycling


Tour De Suisse 2018 Black Jersey Cycling Jersey Body Fit Cycling Jerseys


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit


Tour De Suisse 2019 Williesmurfy Lycra Men Road Cycling Cycling Photos


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling


Tour De Suisse 2011 Stage 2 The Peloton Descending The Picturesque Nufenenpass On Its Way To Crans Montana Cycling Touring Crans Montana Bike Route


Tour De Suisse Road Bikes Riding Cycling


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel